gak nis U okviru akcije „Bitka za bebe" Komercijalna banka je uručila dva inkubatora ginekološko-akušerskom odeljenju Kliničkog centra u Nišu. Treći donirani, prenosni inkubator stići će u ovu kliniku u decembru. 
Na konferenciji za medije povodom uručivanja inkubatora, Goran Milićević, izvršni direktor za marketing Komercijalne banke AD istakao je da su životi beba najveći društveni kapital, koji bi trebalo da čuvamo i u koji smo obavezni da ulažemo.
 „Ovu donaciju ne posmatramo kao humanitarni gest, već kao osećaj odgovornosti da, kao najveća domaća banka pomognemo najmlađe i najugroženije sugrađane. Želim da istaknem da će Komercijalna banka AD i dalje nastaviti da učestvuje sličnim akcijama i posluje kao iskreno društveno odgovorna kompanija," – rekao je Milićević.
Direktor Kliničkog centra u Nišu prof. dr Borislav Kamenov zahvalio je Komercijalnoj banci na donaciji ovih, preko potrebnih inkubatora: „Najtoplija zahvalnost Fondu B92 koji je pokrenuo ovu akciju i Komercijalnoj banci AD Beograd za iskazanu brigu za budućnost, za ljubav prema najmlađima čiji je život ugrožen, za pogled životu u oči koji vraća nadu. Bitka za bebe u zemlji u kojoj se toliko malo rađa, najvažnija je bitka, koja mora da se dobije. Oni koji ovakve bitke predvode promovišu ljudsku sreću i obezbeđuju sebi značajno mesto u istoriji svoga naroda. U ime tek rođenih beba kojima Vi pomažete, želimo Vam puno sreće i uspeha u radu." 

galerija >>