Komercijalna banka AD Beograd i Arena Beograd su potpisale petogodišnji ugovor o pravu korišćenja imena, u kome je novi naziv „Kombank Arena“ moto veoma obimnog i ambicioznog projekta poslovne saradnje.
Pravo na korišćenje imena „Kombank Arena“, Komercijalna banka je ostvarila kao najbolji ponuđač u postupku javnog konkursa za izbor naslovnog sponzora objekta Beogradske arene, koji je sprovela komisija formirana na bazi Zaključka Gradonačelnika i odluka Odbora osnivača i direktora  privrednog društva „Arena Beograd“. 
Sredstva iz ovog ugovora biće usmerena na revitalizaciju i funkcionalna poboljšanja objekta Arene, koja ima nameru da u narednom periodu intenzivira aktivnosti na organizovanju vrhunskih sportskih, muzičkih, pozorišnih, artističkih i ostalih umetničkih i zabavnih događaja, po kojima se već afirmisala u ovom delu Evrope.
Cilj Komercijalne banke je da se pod njenim imenom, i oko njenog imena, koje je postalo sinonim uspešnog bankarstva u Srbiji, okupljaju najveća svetska imena iz oblasti sporta, umetnosti  i drugih oblika javnog nastupanja i učini ih još bližim nego do sada i Beograđanima i ostalim građanima Srbije i regiona.
U postizanju što boljih rezultata, biće korišćena izuzetno kvalitetna iskustva ovakve saradnje, koja imaju najveće evropske arene i njihovi korisnici prava imena, kao što su arene O2 u Londonu, Pragu i Berlinu, Mediolanum u Milanu, Turk Telekom u Istanbulu itd.

Svečano promovisanje novog imena biće upriličeno početkom septembra, nakon završetka (prve faze) estetskog usklađivanja spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda „Kombank Arene“ sa elementima definisanim u javnom konkursu i u upravo zaključenom poslovnom ugovoru.