Za samo 49 dana klijenti Komercijalne banke ostvarili su više od 2 miliona transakcija, čime su svoju banku „obavezali" da izdvoji više od 4 miliona dinara za obnovu i opremanje porodilišta. Naime, u akciji „Zajedno za bebe" sa Fondom B92, od 1. juna Komercijalna banka donira dva dinara za porodilišta, prilikom svakog plaćanja koje klijenti učine na POS terminalima.

Za drugi milion transakcija bila su potrebna 24 dana, dok je jubilarno, milionito plaćanje karticom bilo ostvareno 25. dana od početka akcije „Zajedno za bebe", što potvrđuje sinergiju Banke i njenih klijenata na jednom sjajnom projektu, kao i očekivanje da će svakog meseca Komercijalna banka donirati više od dva miliona dinara.

Korišćenjem kartica umesto gotovine, klijenti Banke bez ikakvog vlastitog troška direktno povećavaju iznos doniranih sredstava.

Javnost ima stalni uvid u tačan iznos donacija, zahvaljujući brojaču transakcija koji je postavljen na Internet sajtu Komercijalne banke http://www.kombank.com/.

Akcija je počela 1. juna i trajaće do 31. decembra 2014. godine. Prvo porodilište za koje je već prikupljen novac je porodilište u Šapcu, a sada se novac prikuplja za porodilište u Knjaževcu.

 

dva miliona