MasterCard Business - debit

MasterCard Business kartica je internacionalna debitna kartica koja se može koristiti za plaćanje roba i usluga (troškova reprezentacije, hotelskog smeštaja, putnih troškova) i podizanje gotovine, u zemlji i inostranstvu.

Kartica funkcioniše po principu on-line stanja na tekućem računu nosioca kartice, a raspolaganje sredstvima, u zavisnosti od želje Nosioca, može biti ograničeno dnevnim limitima za potrošnju i podizanje gotovine koji se utvrđuju na nivou korisnika kartice – zaposlenog. Navedeni limiti za potrošnju i podizanje gotovine su izraženi u dinarima, bez obzira da li se radi o potrošnji u zemlji ili inostranstvu.

Naplata sa tekućeg računa nosioca, po osnovu transakcija napravljenih u inostranstvu, vrši se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke za devize.Korisnik kartice u ekspozituri Banke može besplatno preuzeti Ponudu i nacrt teksta Ugovora. 

Preporučujemo!

Saveti za čuvanje kartica i sprečavanje zloupotrebe
Besplatnu uslugu obaveštavanja o autorizaciji platne kartice putem SMS servisa u cilju prevencije zloupotrebe Detaljnije >>>