Dobro došli u veliku porodicu Komercijalne banke!

Sa ponosom Vam predstavljamo Komercijalnu banku: više od 40 godina sigurnosti, uspešnog poslovanja, bankarskih proizvoda i usluga prema Vašim potrebama i najvišim evropskim standardima. Sve ove godine rastemo i gradimo Banku za naše građane, klijente i partnere. Danas je naša banka jača nego ikada: 24 filijale širom zemlje, 228 ekspozitura, 3.085 zaposlenih, više od 1.300.000 otvorenih računa i preko 900.000 zadovoljnih klijenata.

Komercijalna banka: koliko snage, sigurnosti i poverenja na jednom mestu...

Kapital od 305 miliona evra čini nas najvećom bankom u zemlji, koja podjednako uspešno posluje sa građanima, kao i sa najvećim korporacijama – u zemlji i u inostranstvu.

Svim našim klijentima na raspolaganju je stručni tim Komercijalne banke. Reč je o spoju vrhunskih poznavalaca međunarodnih finansijskih tokova i mladih ambicioznih menadžera, školovanih i obučavanih u inostranstvu.

Usluge za strane finansijske institucije

Komercijalna banka a.d. Beograd ima aktivnu ulogu u domaćem i međunarodnom platnom prometu. Putem svojih računa kod prvorazrednih svetskih banaka Banka u potpunosti zadovoljava sve potrebe za obavljanjem transakcija po nalogu klijenata. Najčešće korišćeni instrumenti plaćanja su: doznake, garancije, akreditivi i čekovi.

Istovremeno preko 20 stranih finansijskih institucija je poklonilo svoje poverenje Komercijalnoj banci kao instituciji koja po njihovom nalogu obavlja promet kako u lokalnoj tako i u stranim valutama.

Naši ljudi su naš najvredniji kapital!

Svoje znanje i resurse posvetili smo našim klijentima, nastojeći da za njih obezbedimo vrhunske proizvode i uslugu. Snaga i sigurnost naše banke počivaju na Vama, sadašnjim i budućim, zadovoljnim klijentima Komercijalne banke. Zato ćemo se i dalje neumorno truditi da opravdamo Vaše poverenje. Želimo da budemo Vaša tačka oslonca, siguran i moćan partner na koga se možete osloniti u svakoj situaciji.

Pridružite nam se, sa nestrpljenjem Vas očekujemo.
Promenite veličinu slova: Povećajte veličinu slova Smanjite veličinu slova Vratite na originalnu veličinu slova   Promenite boju sajta: Promenite u crnu pozadinu i bela slova Promenite u belu pozadinu i crna slova