|Crna Gora |BiH |Meni najbliža |Kombank mBank |posao |kontakt |mapa sajta |RSS |english


INFORMACIJE
senka
Komercijalna banka na LinkedIn-u Komercijalna banka na Google+-u Komercijalna banka na Facebook-u Komercijalna banka na Twitter-u Komercijalna banka na YouTube-u

Više kamatne stope u „nedelji štednje“!


29/10/2008

Komercijalna banka je povodom Svetskog  dana štednje  povećala kamatne stope za nove štedne uloge u periodu od  17. oktobra do 14. novembra.  Banka će donirati 100.000 dinara GAK „Narodni front“ u Beogradu, a u „nedelji štednje“ pokloniće i 10 računara školama koje su se uključile u kampanju „školske štednje“. U Beogradu i širom Srbije Banka će sprovesti  više akcija kojima će obeležiti  31. oktobar

Kamatne stope na devizne uloge u evrima, u toku kampanje povodom Svetskog dana štednje su: na 12 meseci 8,00%,  na 24 meseca 8,25% i na 36 meseci 8,50%.
    
Svim štedišama Komercijalna banka omogućila je i rentnu deviznu štednju po stimulativnim kamatnim stopama, odnosno pogodnost redovnog ostvarivanja kamate u zavisnosti od odabrane varijante po želji klijenata.

U toku kampanje stimulativne štednje Komercijalna banka nudi više kamatne stope i za dečju „Cvrčak štednju“. Za  period od 12 meseci kamatna stopa u EUR  je 7,70% ,  na 24 meseca 7,95% , na 36 meseci  od 8,00% i do punoletstva od 8,35%.


Visina kamatne stope na deviznu štednju u Komercijalnoj banci zavisi isključivo od perioda oročenja, a ne od visine štednog uloga.

Svetski dan štednje Komercijalna banka će obeležiti i akcijom za najmlađe i verne  štediše:

„Cvrčak“  štednja

-   Svim bebama rodjenim u Srbiji 31. oktobra 2008. godine,  četvrtu godinu zaredom, Banka poklanja štednu knjižicu „Cvrčak štednje“,  sa depozitom u dinarskoj protivvrednosti  od 50 evra. Predstavnici Banke posetiće tog dana porodilišta u 24 grada u Srbiji i lično uručiti štedne knjižice i prigodne poklone  majkama. U Beogradu će rukovodstvo Banke  31. oktobra  posetiti GAK „Narodni front“ i tom prilikom   uručiće i  donaciju ovoj renomiranoj klinici u iznosu od 100.000 dinara.

Školska štednja

-  Komercijlna banka je prva banka u Srbiji koja je kreirala  i ponudila štednju u dinarima za decu školskog uzrasta - „školska štednja“ i time podržala inicijativu pokrenutu od Narodne banke Srbije. Pored redovne kamatne stope od 1,25%  mesečno na dinarske uloge, školarcima – štedišama, pripada i 20% bonusa na ostvarenu kamatu ukoliko štedne uloge ne podižu u toku  školske godine. U nedelji štednje, Banka će  pokloniti 10 računara školama koje su se uključile u kampanji „školske štednje“.

„Zajedno do prve milijarde“

- Pod sloganom „Zajedno do prve milijarde“, Komercijalna banka je od 1. juna započela akciju nagrađivanja svojih deviznih  štediša -  još boljim uslovima za štednju i vrednim nagradama.

Štednjom uz povoljnije kamatne stope, svi vlasnici oročenih deviznih uloga,  u našoj Banci, bez obzira na iznos i period oročavanja,  mogu da postanu  srećni  dobitnici  vrednih nagrada: tri automobila „Peugeot“ ili nekog od 30 putovanja na atraktivne turističke destinacije.

Nagradna igra i akcija štednje po stimulativnim kamatama je započeta sa željom da se obeleži zajednički uspeh – lidersko mesto po visini prikupljene štednje,  koji godinama gradimo na osnovama međusobnog  poverenja sa svojim štedišama, sigurnosti i tradicije.
Igra traje do 1. januara 2009.  godine, a izvlačenje dobitnika je svakog petka.

Komercijalna banka  i  B92 nagrađuje slušaoce i gledaoce
RTV B92  sa 1000 evra  štednje

-    Banka u saradnji sa RTV B92,  u periodu od 29. 10 - 14. 11. 2008.godine (14 dana),
gledaocima i slušaocima RTV B92 dodeljuje štedne knjižice sa oročenim štednim ulogom na 3 godine. Visina depozita je  1 000 evra , sa pripisom kamate.
 
Promotivna akcija na platou ispred Igumanove palate

   -    Povodom Svetskog dana štednje Komercijalna banka na  platou ispred ekspoziture  na Trgu Nikole Pašića 2, od 24. oktobra do 2. novembra, od 14 do 18 sati,  promoviše stimulativne uslove za nove štedne uloge u okviru nagradne igre „Zajedno do prve milijarde“ i  prednosti štednje u najvećoj domaćoj Banci. Na platou ispred „Igumanove palate“ izložen je i „Peugeot 407“,  glavna nagrada čiji srećni dobitnik  će biti izvučen na kraju nagradne igre.
 
Komercijalna banka poziva zainteresovane građane  da u nekoj od 273 ekspoziture Banke otvore deviznu štednu knjižicu na ime fizičkog lica, maloletnog ili lica pod starateljstvom, uplatom gotovine na šalteru ili prenosom sredstava sa drugog računa. Otvaranje i vođenje štednih partija je bez naknade.


Detaljne informacije  svi zainteresovani građani mogu da dobiju pozivom Kontakt centra na broj: 0700 800 900 ili u najbližoj ekspozituri Komercijalne banke.

Pridružite nam se!
Dobrodošli na Web e-banking Testirajte Web E-banking
Dobrodošli na Custody online
Dobrodošli na Kombank trader Testirajte Kombank Trader
srednji kurs za 1/9/2014
evro117.8341 kurs evra
dolar89.7578 kurs dolara
funta149.0062 kurs funte
franak97.6337 kurs franke
kompletna kursna lista
konvertor valuta

konverzija:

iz valute:
u valutu:


senka
*** Preuzimanje besplatnog Adobe Reader programa
Uslovi korišćenja
osi.kombank.com | m.kombank.com

Copyright © 1998-2014 Komercijalna banka a.d. Beograd
Linkmedia
vrh strane