Komercijalna banka je, tokom 47 godina uspešnog i stabilnog poslovanja na finansijskom tržištu Srbije, dokazala da je pouzdan finansijski partner i da je zaslužila najveće poverenje klijenata. Klijenti znaju da su njihovi štedni ulozi kod nas sigurni, a uz sigurnost nudimo im i raznovrsne štedne opcije i stalnu raspoloživost sredstvima. Ukazano poverenje, ogleda se u visini od 1,6 milijardi evra devizne štednje.

 

Svetski dan štednje, 31. oktobar, Komercijalna banka obeležiće tradicionalnom akcijom, koju sprovodi od 2004. godine – sve bebe rođene tog dana, dobiće na poklon dinarske štedne knjižice, sa oročenih 50 evra u dinarskoj protivvrednosti.

 

Kolege u sedištima poslovnih centara Komercijalne banke, obići će porodilišta u svojim gradovima i mame obavestiti da su njihove bebe na poklon od Komercijalne banke dobile oročenu štednju.

 

Roditelji beba rođenih 31. oktobra na teritoriji cele države, treba da se jave najbližoj ekspozituri Banke do kraja godine, kako bi podigli štednu knjižicu za svoje dete. Potrebno je da kod sebe imaju Izvod iz matične knjige rođenih i prijavu prebivališta deteta.