Mikro biznis

 

Posebna ponuda kreditnih proizvoda za preduzetnike, mikro i mala preduzeća!

 

Svesna značaja koji imaju mikro klijenti u dinamičnom privrednom okruženju i  poslovnim izazovima sa kojima se susreću svakodnevno, Komercijalna banka je kreirala posebnu ponudu kreditnih proizvoda namenjenih preduzetnicima, mikro i malim preduzećima.

 

 

Detaljnije>>

Kreditna podrška je posebno prilagodjena potrebama poslovanja uvažavajući specifičnosti u poslovanju određenih segmenata, počev od svakodnevnih potreba za tekuću likvidnost ali i za rasterećenje mesečnih obaveza po postojećim zaduženjima u vidu kredita za refinansiranje. Klijentima su dostupne povoljne kreditne linije namenjene za unapređenje poslovanja i obrtna sredstva, kao i vidu dugoročnih investicionih kredita za finansiranje opreme, kupovine ili izgradnje poslovnog prostora.

Krediti za mikro klijente dostupni su i u varijanti sa depozitom od 100%, koji se, u zavisnosti od načina i roka njegove otplate, odobravaju po povoljnim uslovima.

Za sve kredite mogu podnositi zahteve klijenti Banke ali i sva druga preduzeća i preduzetnici koji su registrovani na teritoriji Srbije, koji imaju minimalno dve godine aktivnog poslovanja, i minimum jedan finansijski izveštaj.

 

Pored posebne ponude kreditnih proizvoda, mikro biznis klijenti mogu koristiti i mnoge druge proizvode i usluge Komercijalne banke.