Maestro

Komercijalna banka svim vlasnicima tekućih računa izdaje Maestro karticu - bez troškova izdavanja i članarine.

Korisnici Maestro kartice jednostavnije raspolažu sredstvima sa svog tekućeg računa, 24 časa dnevno - 365 dana u godini, bilo da su u zemlji ili u inostranstvu.

Na prednjoj strani Maestro kartice se nalazi broj transakcionog računa korisnika, tako da pored funkcije platne kartice, istovremeno je i identifikaciona (ID) kartica tekućeg računa.

Komercijalna banka je obezbedila mogućnost podizanja gotovine Maestro karticom u mreži bankomata Banke, bez naknade za obavljenu uslugu.

Maestro karticu Komercijalne banke možete koristiti i za plaćanje roba i usluga na mestima gde je vidno istaknut logo Maestro.

Funkcioniše po principu on-line autorizacije, što znači da korisnik može vršiti plaćanje, bilo u zemlji ili inostranstvu, do iznosa sredstava raspoloživih po tekućem računu. Korišćenje kartice u inostranstvu nije uslovljeno otvaranjem namenskog deviznog računa.

Pored osnovne, korisnik može zahtevati izdavanje do dve dodatne kartice (koje su vezane za račune korisnika osnovne kartice).Korisnik kartice u ekspozituri Banke može besplatno preuzeti Ponudu i nacrt teksta Ugovora. 

Preporučujemo!

Saveti za čuvanje kartica i sprečavanje zloupotrebe
Besplatnu uslugu obaveštavanja o autorizaciji platne kartice putem SMS servisa u cilju prevencije zloupotrebe Detaljnije >>>